maandag 28 januari 2008

Reis naar San Antonio

Op zaterdag 26 januari waren Anita, Jan en ik al om 9 uur 's morgens in de Hogeschoollaan om te vertrekken naar Schiphol. Het vliegtuig naar Houston vertrok om 13.40 uur, dus we hadden voldoende tijd om alles te regelen. Er bleken nog vele lege stoelen te zijn in het vliegtuig, dus we hadden een rustige vlucht. Wel lang, want we kwamen om 17.30 plaatselijke tijd (00.30 Nederlandse tijd) in Houston aan. Vervolgens kwamen weer de gebruikelijke plichtplegingen bij de douane, waarbij nu de vingerafdrukken van alle vingers werden genomen. Nadat we de koffers hadden opgehaald, ploften we in de aankomsthal neer bij de eerste de beste Starbucks.
Vervolgens de auto opgehaald en inmiddels in het donker weer op weg, met alleen een heel algemene kaart van het verhuurbedrijf, dus dat was wat zoeken. Toch al snel op de goede weg en net buiten Houston een hotelletje gezocht. In het restaurant ernaast schonken ze wel een heel bijzondere wijn.
Zondagmorgen vertrokken naar San Antonio. In plaats van de interstate kozen we voor een binnendoorroute, waardoor we er wel langer over deden, maar wel wat typische dorpjes en beelden te zien kregen.'s Middags kwamen we aan bij het hotel in San Antonio. We hadden dus nog volop tijd om een paar bezienswaardigheden te bekijken, zoals the Alamo en de Riverwalk.
Morgen begint het echte werk, al om 8 uur.

2 opmerkingen:

Eky Fioole zei

Beste reizigers,

Het lijkt erop dat deze reis voorspoediger is gestart dan die van een paar maanden geleden naar Seattle... Ik kan je ook zeker de restaurants aan het water in San Antonio aanbevelen. Weet alleen niet zeker of ze overal Xplora-wijn hebben.
Ondertussen ben ik al even actief geweest op de website van ELI (http://www.educause.edu/ELI081) om te kijken naar het programma. Daar las ik iets over het rapport 'The 2008 Horizon Report', waarvan ik hoop dat jullie er minimaal 1 exemplaar van mee terugnemen. Ook hoop ik dat een van jullie de sessie "Who's Afraid of Blogs, Wikis, Podcasts, and the Big Bad CMS? A Digi-Drama About Fear 2.0" heeft uitgekozen. Alle materiaal over social software is wat mij betreft van harte welkom. Ik ben heel benieuwd naar jullie ervaringen rond het congres en zal zeker de blog bijhouden.

Eky Fioole zei

De foto met de fles Xplora is natuurlijk wel getrucd. Aan het overhemd herken ik Jan. Hanneke herkent hem aan de behaarde arm.... Volgens Brian kunnen jullie dit commentaar wel handlen als 'sterke mannen'.