maandag 4 november 2013

Generaal Session

Sessie rond 'prijsuitreiking': lifetime learning achievement award.

First guest: Martin Bean (Open University)
Even van de grootste opbrengsten van technology ... Scaling and access to high quality education ... Ofwel ... Finally Open Education is no longer just a dream!!  En met Open Education heeft ook Persionalizing Education and Learning een geweldige boost doorgemaakt.

Zie vooral ook Future Lab als initiatief van de Open Universiteit in samenwerking met veel andere universiteit (http://www2.futurelab.org.uk) .... The OU is fighting back on MOOC's and things like that ... We already did it in 1972 ... Using BBC :))

Vraag: relatie MoOc's met face to face ... Antwoord: fel betoog voor ... Het gaat om excellent Learning and Teaching ...  Er is super en verschrikkelijk face to face onderwijs ... En er zijn schitterende en ellendige MOOC's ... Het gast erom te kiezen wat wanneer goed en nodig is en dat op een geweldig goed niveau realiseren.

En in het licht van de discussie van gisteren (we need  rebranding (e)Learning: https://www.futurelearn.com/courses/secret-power-of-brandsSecond guest: Susan Peters (GE)
GE Crotonville: hét leercomplex van GE. Inspirerende leeromgeving gericht op ontwikkelen en versterken van Leadership. Reflection, cooperation, co-creating (met de nodige Fun) en 21 century skills én het betrekken van de context (content is easy, context makes it real).
Resultaat van het herdenken van: what is leadership in the 21century and how do we build those new leaders ... is het nieuwe leercentrum GE Crotonville (zie de info en filmpjes op het web hierover).
Geen opmerkingen: